...тут говорят, что Riffmaster убил Шеремета. “Тихо Прийшов, Тихо Пішов”


Слідство у справі вбивства Павла Шеремета вийшло на музиканта і військового Андрія Антоненка через схожість його одягу на одяг вбивці журналіста, а також через підозріле коло знайомств підозрюваного.

Про це повідомив генерал поліції третього рангу Євген Коваль на брифінгу щодо затримання фігурантів справи про вбивство Шеремета, який транслюавався у ефірі "Прямого".

"Відпрацьовуючи цю версію слідство провело велику роботу з вивчення всіх вибухів, що сталися на території України – до та після вбивства Павла Шеремета. Загалом було встановлено 35 фактів таких злочинів. Серед вказаної кількості злочинів особливу увагу слідчо-опреативної групи привернули два злочини – підрив електроопори у Херсонській області восени 2015 року та невдалий замах на бізнесмена Ч. влітку 2018 року на Івано-Франківщині у місті Косів", - заявив Коваль.

За його словами, 21 листопада 2015 року у Херсонській області сталися два вибухи, якими було пошкоджено лінії електропередач, одним з організаторів яких був громадянин на прізвисько "Нацик". Далі на фотознімках з місця пригоди слідство зацікавила особа, вдягнена у одяг зі специфічним зображенням на спині.

"Вивчивши коло знайомих "Нацика" слідство зацікавив громадянин Антоненко. Було встановлено, що він проживає у центральному районі міста Києва, поблизу місця вибуху автомобіля Павла Шеремета. На світлинах у соцмережах Антоненко часто носить одяг зі специфічними емблемами та зображеннями, які схожі на зображення на одязі ймовірного злочинця-вбивці Шеремета", - додав генерал поліції.

У подальшому, за його словами, було встановлено тісні зв’язки Антоненка з Юлією Кузьменко і громадянином К. на псевдо "Електрик", який володів навичками оперативної роботи.

Коваль додав, що під час замаху на громадянина Ч. у Косові у 2018 році було використано майже ідентичний вибуховий пристрій, що і під час вбивства Шеремета, а спосіб кріплення вибухівки до автомобілів – за допомоги неодимових магнітів - був абсолютно подібним.
Предыдущий пост
« Следующий пост
Следующий пост
Предыдущий пост »